Søg
Close this search box.

Hvem er vi

I 1962 slog Evald og Mary Svanekjær dørene op til Svanekjær Møbler i Aabybro. Forretningen blev i 1978 overtaget af deres søn Frank Svanekjær, som kom fra familiens først forretning i Lindholm.

I 1994 kom Franks datter Charlotte hjem efter ophold i London, Odense og München. I 2018 lukkede Charlotte mand Lars Rose Svendsen sin møbelforretning Sønderup Boligmontering og de driver i dag Svanekjær Møbler sammen.

Vi har 61 års erfaring og stadigvæk samme gode service og vi prøver hver eneste dag, at forene kvalitetmøbler og sætte vores kunder i centrum. Vi ved, at alle er individuelle, både hvad angår behov og smag. Vi gør en dyd ud af at hjælpe dem med at sammesætte præcis det hjem, de drømmer om.

Vores gode samarbejde med vores leverandører gør det også muligt, at vores kunder i langt de fleste tilfælde kan få tilpasset møblerne, så de passer perfekt ind i det enkelte hjem.

Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Udfyld formularen eller ring på tlf. 98 24 12 70

Har du nogen spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Få et godt tilbud fra vores møbelhus

Du er meget velkommen til at besøge vores møbelhus for at se, hvad vi tilbyder. De kan også aftale et besøg i dit hjem. Her kan vi tilbyde indretningshjælp, som vi selvfølgelig giver et uforpligtende tilbud på. Dermed undgås fejlkøb og unødige spekulationer. Du kan ringe til vores møbelforretning på telefon 98 24 12 70 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os via vores kontaktformular. Vi har åbent mandag-fredag​ kl. 10.00 – 17.30​ og Lørdag​ kl. 10.00 – 13.00​

Hvilken varer forhandler vores møbelbutik

Hos os kan De finde møbler til alle hjemmets rum. Vi forhandler både designermøbler og møbler i en budgetvenlig prisklasse. I vores møbelbutik kan du gå på opdagelse mellem sofaer i lækre stoffer, spiseborde i forskellige træsorter og senge i flere størrelser og designs. Udforsk vores hjemmeside eller tag et kig forbi vores møbelbutik for at se de mange møbler, der er at vælge imellem. Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dit hjem? Vi tilbyder gode råd og vejledning til boligindretning, naturligvis altid med dit budget for øje.