Designermøbler og dansk design møbler i høj kvalitet

Hos Svanekjær Møbler kan du starte dagen på 1. klasse. Vi har smukke designermøbler med høj funktionalitet og kvalitet. Samtidig har vi dansk design møbler til enhver smag og til ethvert hjem. Vi er beliggende i Aabybro, men har kunder i Aalborg og resten af Nordjylland.

Får du behov for at danne dig et overblik over mulighederne, udarbejder vi gerne en tegning over idéerne til dit hjem. På den måde visualiseres tankerne, og du får mulighed for bedre at kunne forholde dig til indretningen og tage en beslutning.

Rådgivning til designermøbler

Ønsker du gode råd og vejledning til valg af designermøbler og dansk design møbler, står vi til rådighed med vores ekspertise. Vi aflægger gerne et besøg i dit hjem, kontor eller din butik. Her kommer vi med design inputs til, hvordan det hele kan indrettes med nogen af vores unikke designermøbler efter din smag.

Et velindrettet hjem er et hjem med både farver, former og materialer som kontraster. Står reolen kniv skarpt kan det fungere rigtigt godt, at vælge et blødere møbel som kontrast i form at et rundt sofabord eller lignende. Vi har dansk design møbler til enhver stil, derfor er vi din udbyde når er tale om designermøbler.

Hos Svanekjær stræber vi efter, at skabe et unikt hjem til dig med unikke møbler. Ved at arbejde tæt sammen med vores kunder, opnår vi en dybere forståelse af ønsker for indretning således at rum udnyttes optimalt.

Dansk design til ethvert hjem

At inkludere dansk design møbler i dit hjem, giver i mange tilfælde ekstra pift. For at sikre glade kunder sørger vi altid for, at inkludere vores kunder som eksperter. Vi har en forståelse for indretning, men det er din livsstil der er nøglen til et godt og langtidsholdbart resultat.

Svanekjær kan tilbyde designermøbler ved bl.a.:

  • ​Opholdsstue
  • ​Spisestue
  • ​Have
  • ​Kontor

 

Vi har den helt rette rådgivning og de helt rette produkter til dit hjem. Vil du høre mere om dansk design møbler eller andre designer møbler, er du velkommen til at ringe på 98 24 12 70.