Søg
Close this search box.
SKU: specktrum-evelyn-vase-opal

Specktrum Evelyn Vase – Opal

Beskrivelse

Evelyn Vasen: Et Statement af Skønhed og Håndværk

Hvor ofte støder du på et objekt, der virkelig tager din ånde væk? Noget, der ikke kun er smukt, men også har en dybde, en historie bag det? Evelyn Vasen er netop dette objekt. Med sit moderne geometriske design og sin æstetik, er denne vase mere end blot en beholder til blomster – det er en repræsentation af, hvad det betyder at forene kunst og funktion. Hver detalje, hver linje af Evelyn Vasen er nøje overvejet for at skabe et objekt, der er både smukt og funktionelt.

Men skønheden ved Evelyn Vasen stopper ikke ved dens design. Denne vase er fremstillet i Europa, og er et produkt af århundreders håndværkstradition. Mundblæst til perfektion, hver Evelyn Vase er et vidnesbyrd om, hvad det betyder at dedikere sig til sit håndværk. Dette er ikke en industrielt fremstillet vase; det er et kunstværk, formet af hænderne på en sand mester af hans eller hendes håndværk. Og som med alle kunstværker, er hver Evelyn Vase unik. Den har sin egen karakter, sin egen sjæl.

Findes i to størrelser. Evelyn Vasen er designet til at passe ind i ethvert hjem, uanset størrelse eller design æstetik.

Se alle Specktrum vaser her

Yderligere information

Størrelse

Large, Medium

kr.599.00kr.999.00

Andre købte